Tvrtka

Živimo u vrijeme ulaska u postindustrijsku eru i s tim poveznu transformaciju društva u kojem odlučujuću ulogu ima informacija.

Radi toga svakodnevno se dešava velika promjena tehnologija koje nas okružuju. Korisnici informacija žele imati dostup do informacije neovisno od mjesta i vremena, informaciju koja je točna, razumljiva i uvijek lako dostupna, neovisno od toga da li je ta informacija proizvod korporativnog sustava ili nekog javnog servisa.

Stalnim poboljšanjem kvalitete naših usluga ostvaruje se vizija Altina kao uspješnog i dinamičnog poduzeća.


Altinove usluge i rješenja imaju za svrhu omogućiti klijentima stabilan rast, prepoznatljivost i uspjeh na globalnom tržištu. Pouzdanost i kvaliteta pružanja usluga čini Altin partnerom od povjerenja. Pri tome je glavni naglasak na stručnosti, znanju i profesionalnom razvoju.


Naše temeljne vrijednosti

Inovativnost i kreativnost
U svakodnevnim aktivnostima kao i u poslovnim rješenjima Altin potiče inovativnost i nove ideje kako bi se klijentima osigurala dodana vrijednost. Vrlo su važna originalna i kreativna rješenja prilagođena za svakog pojedinog klijenta.

Usmjerenost na klijenta
Altin ostvaruje blisku suradnju s klijentima i sve poslovne aktivnosti temelji na iskrenosti, poštenju i pouzdanosti uz stalno nastojanje da pružene usluge maksimalno ostvaruju potrebe klijenta.

Integritet
Od svojih zaposlenika, kao i od angažiranih suradnika, Altin zahtijeva primjenu najviših etičkih standarda, primjenu najbolje prakse, pravila struke, industrijskih normi i zakonskih odredbi.

Timski rad i dijeljenje znanja
Timski rad pravi je put do uspjeha. Poštujući osobnost svakog zaposlenika međusobno surađujemo i razmjenjujemo stečeno znanje, vještine i kreativne ideje, s ciljem pronalaženja poslovnih rješenja koja će optimalno zadovoljiti potrebe naših klijenata.


Stručnost i pouzdanost

Svjesni smo činjenice da ljudi predstavljaju najvažniji kapital naše tvrtke. Briga za njihov kontinuirani strukovni razvoj i izobrazbu dio je naše poslovne strategije.

 

Kontinuirano ulažući u edukaciju i trening zaposlenih svakodnevno obogaćujemo fond znanja i iskustva.

 

 

 

 

 

Naša dugoročna orijentacija na takav odnos osigurava našim klijentima siguran oslonac i podršku za rješavanje bilo kojeg poslovnog problema iz našeg djelokruga pružanja usluga ili isporuke rješenja. Duga lista naših dosadašnjih projekata relevantni je pokazatelj pouzdanosti i kvalitete našeg rada. Shvaćamo da je upravo zadovoljstvo naših klijenata i poslovnih partnera jedan od vrlo važnih elemenata našeg poslovnog uspjeha.


Kvaliteta

Posebna se pozornost posvećuje kontinuiranom procesu usavršavanja kvalitete usluga i proizvoda kao integralnog dijela Altinove ponude. Visoku kvalitetu usluge omogućuju nam visokokvalificirani i strukovno osposobljeni zaposlenici, koji se neprestano usavršavaju prateći najnovije svjetske trendove.

Posjedujemo certifikat za upravljanje sustavom kvalitete prema normi ISO 9001:2000. Sustav kvalitete predstavlja filozofiju našeg opstanka i zato ga obnavljamo i poboljšavamo detaljnim provjerama.

Copyright © 2018, ALTIN USLUGE d.o.o. Sva prava pridržana.